Διαμερίσματα

Προσωπικά διαμερίσματα με κουζίνα, μπάνιο και βεράντα. Γκαρσονιέρες 40 τετραγωνικών μέτρων με όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχειακού δωματίου.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστή κουζίνα με ψυγείο και με αν ζητηθεί διατίθεται με ηλεκτρικό μάτι, βραστήρα και καφετιέρα. Το μπάνιο με W.C. και ντουζιέρα είναι εξοπλισμένο με κορδόνι άμεσης ειδοποίησης σε περίπτωση ανάγκης. Το καθιστικό επιπλωμένο με σαλονάκι και τηλεόραση δίνοντας στους ενοίκους την ελευθερία επιλογής ιδιωτικών στιγμών και κοινωνικής συναναστροφής, στοιχειά που κάνουν σίγουρα τη διαμονή πιο ευχάριστη !

Το υπνοδωμάτιο κάθε διαμερίσματος διαθέτει ατομική ντουλάπα και κρεβάτι προσαρμοσμένο στην κινητική κατάσταση του κάθε ενοίκου.
Τέλος το κάθε διαμέρισμα έχει τη δική του βεράντα με σαλονάκι εξωτερικού χώρου και υπέροχη θέα. Οι ένοικοι έχουν κάθε δικαίωμα διακόσμησης του χώρου τους π.χ. με φυτά και λουλούδια της επιλογής τους.
Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα. Ενθαρρύνουμε όμως τους φιλοξενούμενους μας να διακοσμούν το χώρο τους με δικά τους μικροαντικείμενα και έπιπλα ώστε να νιώθουν πιο οικεία και άνετα στο διαμέρισμά τους. Με τον τρόπο αυτό μεταφέρουμε το σπίτι τους σε ένα πιο άνετο και ασφαλές περιβάλλον.

Υπάρχει σύστημα θέρμανσης με καλοριφέρ αλλά και air condition.
Σε κάθε διαμέρισμα υπάρχει τηλέφωνο το οποίο συνδέεται με το κεντρικό τηλεφωνικό σύστημα ώστε ο κάθε ένοικος να μπορεί να διατηρεί επικοινωνία με τους συγγενείς και φίλους του μέσα από τον ιδιωτικό του χώρο. Το τηλέφωνο συνδέεται και με το κεντρικό τηλεφωνικό σύστημα για room service ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη.
Τα διαμερίσματα έχουν καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας και αερισμού.